2016. április 9., szombat

Porológus

Igen, még egy CsJs blog...

Mondanám, hogy ez más mint a többi, hogy ez különleges... De nem akarok hazudni. Mint a cím is mutatja, ez csak még egy Csábításból Jeles nevezetű játék alapján íródott fanfiction. Semmi nagyon különös nincs benne. Maximum abban különbözhet a megszokott történetekről, hogy ez egy yaoi lesz.

Igen, egy yaoi.

Szóval, aki nem szereti a yaoit, azt megkérném, hogy ne utálkozzon itt nekem, meg ne dislike-olja szét a blogomat. Higyje el, nem fog különösebben érdekelni. 

A blogról még annyit...

  • Csúnya szavakat, trágár kifejezéseket is tartalmazhat.
  • Mivel ez egy yaoi, nem döbbenjen meg senki se a fiú x fiú jeleneteken.
  • A történet Alexy szemszögéből íródik.
  • Igen, ez egy Alexy x Kentin blog lesz.
  • ESETLEG lesz 18+, amit természetesen feltüntetek majd a fejezet elején, már HA LESZ.
  • Nyugalmat megzavaró cselekmények is előfordulhatnak.
Igyekszek nem sablon történetet írni, és megpróbálom nem nagyon húzni drága olvasóim agyát. Nem ígérem, hogy nem foglak titeket szívatni. Sőt! Annyit biztosra tudok nektek mondani, hogy sokszor a fejeteket fogjátok verni a falba, vagy épp a koporsómat tervezitek majd, mert mint mondtam, igyekszem egyedire csinálni. Annyit még megígérek nektek, hogy az első tíz fejezet előtt EGÉSZEN BIZTOS hogy nem fog semmi romantika lenni. De majd kaptok apró kis külön kiadásokat, amik nem tartoznak a történet cselekményeibe, csupán pár apró kis aranyos szösszenet lesz, hogy megmosolyogtassalak titeket.

Nagyon köszönöm, hogy benéztél, és ha arra vetemedsz, hogy elolvasod a blogomat, akkor nagyon köszönöm, és egy hatalmas virtuális ölelést küldök! ♥ ♥

1 megjegyzés: